Wij kregen de mogelijkheid om Ovulay te testen en wij zijn enthousiast geworden. Nog enthousiaster werden wij over de kortingscode die wij met jullie mogen delen, zodat ook jullie pijnvrij de menstruatie doorkomen dames ;-)

Wat is de Ovulay-stimulator? En wat doet het?

De Ovulay-stimulator is een TENS-stimulator die je kunt bevestigen op bijvoorbeeld je buik. Deze trillingen helpen om de spier in het baarmoedergebied te ontspannen, wat ervoor zorgt dat je een kalmerend pijnstillend effect ervaart. Hierdoor heb je tijdens je menstruatie geen medicatie, homeopatische middelen of andere pillen of vloeistoffen nodig. Ideaal! Door de Ovulay-stimulor te plaatsen op het pijngebied, stimuleren de zenuwen de pijnsignalen naar de hersenen om deze te blokkeren.

Wij geven je graag vijf redenen waarom Ovulay zo'n geweldig product is:

  1. Het vermindert de menstruatiepijn zonder medicatie: Voor veel vrouwen is menstruatiepijn een zeer reëel en dagelijks probleem. Het kan hun dagelijkse leven beïnvloeden en zelfs hun werk verstoren. Gelukkig biedt Ovulay een oplossing die de pijn vermindert zonder het gebruik van medicatie. Het apparaatje geeft zachte elektrische impulsen af aan de zenuwen in het lichaam, waardoor de pijnsignalen naar de hersenen worden geblokkeerd. Dit kan een enorme opluchting zijn voor vrouwen die geen medicatie willen gebruiken of er niet tegen kunnen.

  2. Het is veilig en niet-invasief: Een ander groot voordeel van Ovulay is dat het veilig en niet-invasief is. Het apparaatje hoeft alleen maar op het lichaam te worden geplaatst, waardoor er geen risico is op infecties of andere complicaties. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk worden bediend met een eenvoudige knop.

  3. Het is discreet en draagbaar: Ovulay is zeer discreet en draagbaar, wat betekent dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Het is klein genoeg om in je tas of zak te passen en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is. Dit betekent dat je het apparaatje kunt gebruiken op het werk, tijdens het reizen of zelfs tijdens het sporten, zonder dat iemand het merkt.

  4. Het is effectief: Ovulay is zeer effectief in het verminderen van menstruatiepijn. Veel vrouwen die het apparaatje hebben geprobeerd, hebben gemeld dat hun pijn aanzienlijk is verminderd, waardoor ze hun dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken. Dit is een enorme opluchting voor vrouwen die hun menstruatiepijn als ondraaglijk ervaren.

  5. Het is een duurzame oplossing: Tot slot is Ovulay ook een duurzame oplossing voor menstruatiepijn. Het apparaatje kan keer op keer worden gebruikt en hoeft alleen maar te worden opgeladen met behulp van een USB-kabel. Dit betekent dat je geen geld hoeft uit te geven aan dure medicijnen of wegwerpverpakkingen. Het is ook een milieuvriendelijke oplossing, omdat het de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd door wegwerpproducten zoals tampons en maandverband vermindert.

De kortingscode!

Ovulay is een geweldige oplossing voor vrouwen (en welke vrouw is dat nou niet) die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun menstruatiepijn te verminderen. Het is veilig, discreet, draagbaar en duurzaam. Zoals eerder gemeld hebben wij een te gekke kortingscode voor je. Met: Vrouwengeheimen10% krijg jij 10% korting op jouw Ovulay.