En dan is het ook nog eens Fairtrade! Wij zijn he-le-maal fan van dit unieke merk!

Fairtrade kledingmerken zoals the-twosisters.nl bieden een tal van voordelen waardoor jij direct zin krijgt om hier je kleding of accessoires in te slaan. Wij althans wel!

Hieronder zetten wij drie belangrijke voordelen aan het kopen van kleding bij een Fairtrade kledingmerk zoals The Two Sisters.

Draag bij aan een betere wereld

​​​​​Ethical Fashion The Two Sisters is een fairtrade kledingmerk dat zich richt op het produceren van ethische en duurzame kleding. Dit betekent dat zij rekening houden met de arbeidsomstandigheden en beloning van hun werknemers en zich inzetten voor het verminderen van hun impact op het milieu. Het kopen van ethische kleding bij The Two Sisters draagt dus bij aan een betere wereld en geeft een goed gevoel. Vandaar de slogan die ons direct pakte: Freedom looks good on us.

Kwaliteit en duurzaamheid

The Two Sisters maakt gebruik van hoogwaardige materialen en ambachtelijke productiemethoden. Hierdoor gaat de kleding langer mee en is het minder snel nodig om nieuwe kleding te kopen. Dit draagt bij aan het verminderen van de milieu-impact van de mode-industrie en bespaart de consument op de lange termijn geld.

Unieke stijl

The Two Sisters biedt een unieke collectie kleding die zich onderscheidt van de massaproductie van veel andere kledingmerken. Door te kiezen voor kleding van The Two Sisters, draag jij als consument bij aan het behoud van de ambachtelijke vaardigheden van de producenten. Hiermee krijgen zij de kans om zich te onderscheiden met een unieke en stijlvolle look. Deze prachtige Gypsy look stijl is helemaal hot! Durf het te dragen, want het is prachtig!

Naast de bovengenoemde voordelen zijn er nog andere redenen waarom je jouw unieke kleding bij The Two Sisters zou moeten kopen. Hieronder volgen er twee:

Sociale verantwoordelijkheid

The Two Sisters zet zich in voor het verbeteren van de levensomstandigheden van de producenten en hun families. Door te kiezen voor kleding van The Two Sisters draag jij als consument bij aan deze sociale verantwoordelijkheid en hiermee draag je bij aan een betere wereld!

Door te kiezen voor The Two Sisters steun je niet alleen deze producenten, maar ook de lokale economieën in India. Hier komen de prachtige stoffen en unieke kleuren namelijk vandaan!

Exclusiviteit

The Two Sisters biedt een unieke collectie kleding die zich onderscheidt van de massaproductie van veel andere kledingmerken. Door te kiezen voor kleding voor dit merk, onderscheid jij je van de rest, door het dragen van deze exclusieve en stijlvolle look die niet overal verkrijgbaar is.

Kortom: Dit prachtige kledingmerk draagt niet alleen bij aan een betere wereld, maar is ook zeker een toevoeging in de modewereld. Naast de prachtige kleding hebben ze ook prachtige en vooral unieke sieraden.