Is genoeg water drinken ook niet jouw sterkste kant? Dit maakt water drinken een stuk leuker!

We weten het allemaal: Water drinken is super gezond en heeft zoveel meer voordelen voor je gezondheid, maar waarom is het voor sommigen dan toch lastig om genoeg water te drinken?

Heel simpel: Voor sommige is water gewoon saai. Tegenwoordig is er gelukkig genoeg toe te voegen aan je kraanwater (ook zonder suikers/zoetstoffen), maar er zijn ook andere methoden om het water drinken net wat leuker te maken, namelijk: Een leuke fles!

Hé wat een leuke fles!

Ja, het is echt zo. Een leuke fles kan echt verschil maken, zo is uit onderzoek gebleken. Tegenwoordig heb je ontzettend veel flessen, waarin je je water mee kunt nemen en zo dus altijd bij je in de buurt hebt. Dat is direct een tip: Zorg dat je altijd water in de buurt hebt, hierdoor grijp je gewoon sneller naar de fles (de juiste fles. ;-)).

Een ander voordeel van het kopen van een fles is dat je er veel plastic wegwerpflesjes mee bespaart en zo dus een klein beetje bijdraagt aan het milieu.

Welke fles is aan te raden?

Zoals we al eerder zeiden, er zijn zoveel flessen. Wij hebben een kleine greep uit de ‘door ons best geteste waterflessen’ voor je op een rijtje gezet:

Wattamula
Een ideale fles die wij zelf ook gebruiken is de fles van Wattamula. Dit is een fles met een rietje erin die het drinken van water net een tikkie leuker maakt. Wat ook ideaal is, de fles is te onderhouden en makkelijk schoon te spoelen!

Dopper
De welbekende Dopper blijft ook favoriet van velen. Het voordeel van een dopper is dat de dop ook te gebruiken is als beker én op twee manieren open te draaien is.


Waterfles met fruitfilter
Wat ook voor veel mensen helpt is water met een smaakje. Er zijn verschillende flessen waar een filter inzit, zodat je hier makkelijk je fruit in kan doen en ook makkelijk schoon te spoelen is. De waterfles met fruit filter is te vinden vind je hier

Thee met een smaakje
Wij zijn echt fan! Lipton heeft nu theezakjes voor in koud water ontworpen en ja we zijn om. Niet wachten tot je thee is afgekoeld, voordat je een slok kan nemen. Nee, gewoon de kraan open, theezakje erin en gaan! Bol.com heeft nu starterspakketten van Lipton online en geloof ons, dit is de moeite waard om te proberen!