Het is bijna Kerst! Met deze tips maken wij het je hopelijk iets makkelijker om het juiste cadeau te vinden voor je partner.

De foute kerstfilms zijn weer te bingewatchen en de winkels liggen weer vol met kerstcadeaus. Misschien wel zoveel cadeaus dat de welbekende keuzestress weer om de hoek komt kijken. Wij van Vrouwengeheimen hebben daarom een klein onderzoek gedaan, want wat wil een man nou echt hebben?

Bierrrrr hierrrr!

Ja, het is toch echt zo! Een speciaalbiertje kan een goed cadeau zijn voor je partner. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten bier te koop, dat de kans te groot is dat je partner ze vast nog niet allemaal geprobeerd heeft. In bijna iedere winkel om de hoek, zijn er speciaalbiertjes te koop en hoe leuk is het om het daarna samen te proberen? Wij zeggen: Win-win!

Wijn is ook fijn!

Is je partner geen bierdrinker? Wat dacht je van een goede rode of witte wijn? Want ook daarin is zo ontzettend veel keuze. Een goede volle rode wijn voor bij het diner? Of misschien toch een frisse witte wijn? Via verschillende apps kun je je smaken qua wijn aangeven (voor jou of je partner) via de app wordt er dan gezocht naar een wijn die bij jou/jullie past. Handig toch?

Warme voeten zijn ook niet overbodig

Behalve dat warme voeten gewoon goed voor je gezondheid zijn en geen overbodige luxe, is het ook gewoon leuk om sokken cadeau te geven. Sokken zijn altijd handig en op de een of andere manier altijd een: ‘die kan ik goed gebruiken’ cadeau! Wat dacht je van sokken met een leuke print? Maakt de reactie bij het uitpakken nét wat leuker.

‘Heb jij mijn pasjes toevallig gezien?’

Yes, dat heb je binnenkort want wat dacht je van een pasjeshouder? Laten we eerlijk zijn: Een dikke portemonnee in een kontzak is niet echt meer van deze tijd. Een pasjeshouder daarentegen is altijd handig. Zo hoeft je partner de pasjes niet meer los in z’n zak te stoppen en nee, je kunt niet meer op dat losse pasje in je kontzak gaan zitten.

Een goed boek voor je partner!

You can read all about it.. Ons doe je er in ieder geval een groot plezier mee: Een goed boek! Is jouw partner bijvoorbeeld een echte carrièrejager, dan is een boek met informatie over hoe je je business naar een ander level kan helpen bijvoorbeeld een goed idee. Boeken over sport doen het ook altijd erg goed bij mannen. Denk bijvoorbeeld aan een biografie over zijn favoriete voetballer?

Love is in the air!

..En niet alleen love. Hoe afgezaagd ook, maar een luxe douchegel of een goede parfum blijft een goed cadeau. Je doet er overigens ook jezelf een groot plezier mee. ;-)

Hopelijk hebben we je een beetje op weg kunnen helpen!

Tip! Het is erg druk bij de pakketbezorging. Bestel je pakket daarom zo snel mogelijk om je lief te kunnen verassen met Kerst!