Buiten is het koudddd.. En wat wil je dan het allerliefst? Juist, opgewarmd worden! We weten allemaal dat hoe koud het buiten kan zijn, zo warm kan het tussen de lakens worden. We hebben het natuurlijk over de liefde bedrijven, vrijen of ook wel in de volksmond gezegd: een potje seks!

De 3 lekkerste seksstandjes die jij vandaag nog uit wil proberen!

Wij weten natuurlijk dat jij zo snel mogelijk wil weten wat de lekkerste standjes zijn die je vandaag nog moet proberen. Bij dezen:

1. Face-Off

Hoe dan? Heel simpel. Je hebt vast wel eens bij iemand op schoot gezeten, alleen nu doe je dit zonder kleren aan. Draai je je om, zodat hij met zijn lippen je nek kan kussen. Hij zit op de rand van het bed of op een stoel en jij klemt je benen om hem heen.

2. Cowgirl’s helper

Hoe dan? We kennen allemaal de Cowgirl. Het standje waarbij de vrouw bovenop zit en de man op zijn rug ligt, alleen nu legt hij zijn handen onder je billen waardoor je telkens omhoog gestoten wordt. Zo helpt hij de Cowgirl. Howdy Ho!

3. The Zen Mistress

Hoe dan? Ga op je rug liggen met je billen een stuk omhoog. Je partner zit op z’n knieën tussen je benen. Om het lekkerder te maken, pak je zijn hand en leg je die op je clitoris. Zo stimuleert hij je net een beetje meer. Oh ja: Hierbij train je ook direct je billen.

Seks maakt gelukkig!

Tijdens de seks komen er hormonen vrij die je een intens gelukkig gevoel geven. Hierdoor werkt seks stress verlagend. Seks geeft je een gevoel van warmte, liefde en het laat je zelfvertrouwen groeien. Drukke dag op het werk of even helemaal klaar met thuiswerken? Een avondje eerder naar bed om te genieten van elkaar, is zo slecht nog niet.

Laat maar komen!

Yes, we hebben het natuurlijk over klaarkomen. Een orgasme heeft veel voordelen voor vrouwen. Zo kan een orgasme je vruchtbaarheid verhogen, hiervoor moet je wel een goede timing met je partner hebben. Doordat hij is klaargekomen en jij alle spieren in je vagina samentrekt, trek je zijn zaad dieper in je baarmoederhals. Hierdoor komen de zaadcellen op de juist plek in je lichaam terecht.

Verder maakt een orgasme het stofje Oxytocine vrij. Dit stofje ook wel ‘gelukshormoon’ genoemd, wekt een ontspannen gevoel op en neemt de spanning in je lichaam weg, waardoor je minder last hebt van depressieve gevoelens.

Seks is goed voor de nachtrust

Kom jij slecht in slaap of slaap je slecht? Een orgasme voor het slapengaan is dan zo slecht nog niet. Een ander stofje dat namelijk vrijkomt na een orgasme is het stofje: Endorfine. Dit stofje zorgt niet alleen voor een betere conditie van de huid, maar ook voor een betere nachtrust.

Dus trek je mooiste setje aan (of juist uit) en verras jezelf en je partner met een avondje stoom afblazen.

You’re welcome ;-)